WAT IS LOVE ROOM?

De Kamers zijn op een speciale manier ingericht om aan je smaak te voldoen en het licht er dus veel aan waar je naar opzoek bent om het je partner naar de zin te maken.Je kunt bij ons verblijven voor een nachtje of voor een paar dagen om ten volle van elkaar te kunnen genieten. Bovendien heeft Love Room een paar restaurants en een bar waar je op elk uur van de dag en de nacht terecht kunt.

Onze mooie terrassen met uitkijk op zee zijn een geweldige optie om tussendoor even je kleurtje bij te werken of van het terras af een duik in zee te nemen. Daarnaast is ons resort geheel afgesloten van de buitenwereld dus geen vreemde kijkers of nieuwsgierige mensen de willen weten wat er binnen gebeurt. Wij zijn geen nudisten resort maar wel een liefdes resort. Dit betekent dat je in een van onze exclusieve en unieke kamers kunt verblijven om je heerlijk met je partner te vermaken zonder gestoord te worden door anderen.

Al onze kamers zijn op een exclusieve sensuele manier ingericht om het nog eens extra aangenaam te maken voor onze bezoekers. Je kunt bij ons op alle kamers standaard een massage douche vinden samen met een sauna en bovendien een mand met massage olie, badzout, gel, enz. in heerlijk sensuele aroma’s die je liefdeslust wakker zullen schudden.

Alle kamers bevatten een 65 inch smart tv waar je geen afstandsbediening meer voor nodig hebt en werkt op je stem of handbeweging en waarop je de hele dag van de ene naar het andere erotische kanaal kan springen en ook de normale tv programma´s en films kunt bekijken. Ook hebben de kamers audio om naar je Ipod of Iphone te kunnen luisteren en plus een verscheidenheid aan muziek waarvan je kunt genieten en lekker door kunt relaxen. De rooms zijn voorzien van een speciale verlichting met dimmers en kun je kiezen uit kamers met waterbedden, draaiende bedden of een rond bed. We hebben 24 uur roomservice in ons resorts waar je allerhande artikelen, eten en drinken kunt bestellen de hele dag door. Ons resort is dus geheel gericht om het mensen naar hun zin te maken op een innovatieve en romantische wijze