LOVE ROOMS

De Junior love room is uitgerust met een massage douche en een sauna, heeft een king size bed met satijnen lakens. De kamer is in de sfeer van rood/zwart ingericht en heeft een 65 inch smart tv die werkt op de stem om de zenders te wisselen bovendien een audio voor Ipod of Iphone en een mand met verschillende accessoires om het je partner te verwennen.

De Premium love room heeft een massage douche met sauna en een jacuzzi met bubbelbad en heeft bovendien naast de jacuzzi een kleine bar zodat je samen van een drankje kunt genieten terwijl de bubbels over je lichaam dwarrelen. Deze kamer heeft een king size bed en is ingericht in een roze/aubergine kleur met een verlichting zowel boven als onder het bed. De 65 inch smart tv werkt op de stem en heeft ook de audio voor Ipod en Iphone.

De Steam room is een van onze innovatieve love rooms voor de lieghebbers van sauna´s deze kamer heeft een massage bad met een sauna kamer waar je de verschillende types van sauna’s kunt proberen zoals de Turkse sauna, Amerikaanse sauna, droge sauna en de traditionele sauna waarbij je ook gebruik kunt maken van aromatische kruiden zodat de sauna een nog beter effect over je lichaam geeft. Verder is de kamer uitgerust met een 65 inch op de stem werkende tv en audio voor Ipod en Iphone een king size waterbed met een enorme spiegel erboven en is ingericht in de kleuren paars/zwart.

De Sky room is misschien wel een van de indrukwekkendste kamers die we beschikbaar hebben en dat komt omdat deze kamer bovenop het complex is gelegen en geheel van glas is zonder wanden waardoor je dus eigenlijk onder de open hemel ligt. Deze kamer heeft ook een 360 graden in het rond uitkijk en is verlicht aan de zijranden van de kamer met roze/rood licht. Bovendien heeft deze kamer een jacuzzi met bubbelbad en is uitgerust met een bar. De 65 inch smart tv en audio voor Ipod en Iphone zorgen voor een sensuele sfeer terwijl je ondertussen op het ronde langzaam draaiende bed je liefdeslust bevrijdt.

Tot slot is er de Pool room, deze kamer heeft een zwembad, een massage douche en een saunakamer bovendien een langzaam ronddraaiend bed en een bar. Deze kamer is geheel in het wit ingericht en heeft een 65 inch tv die op de stem werkt plus audio voor Ipod en Iphone. Op deze kamer kunnen inclusief twee koppels verblijven.

Alle kamer zijn bovendien voorzien van een aantal badhanddoeken en badjassen en slippers, een haardroger, scheerapparaat, koffiezetter en broodrooster. Mocht er echter nog iets extra’s nodig zijn op de kamer dan kun je hier altijd aan de receptie een aanvraag voor indienen.

We hebben nu ook een nieuwe locatie geopend. Voor meer informatie, klik hier.