Love room nieuwe locatie!

Love room heeft verschillende kamers beschikbaar. De kamers die we allemaal hebben, vind je hier

Sind vandaag hebben we ook een nieuwe locatie geopend. Niet zo maar een locatie, namelijk Curacao. We zijn al een tijd bezig om dit voor elkaar te krijgen. De love rooms zijn te vinden in Jan Thiel. Dit is een plaats dichtbij het strand op Curacao. Het resort is erg groot met verschillende soorten kamers. Er zijn veel bars en restaurantjes te vinden op het park.

We hebben de Sunset rooms. Deze kamers kijken uit op de zee en hebben een prachtig uitzicht. Je kan hier de mooiste sunsets met je partner beleven. Dit zal een extra romantisch gevoel geven. Wij zijn ervan overtuigd dat als je een trip gaat plannen naar onze Love Room op Curacao, dat je relatie niet meer stuk kan. De love rooms zijn beschikbaar vanaf minimaal 3 dagen. Hoe lang je blijft mag je zelf bepalen. We raden langer dan drie dagen aan want er is zoveel te doen op het eiland. Er zijn vele strandjes die bezocht kunnen worden. Het is namelijk erg leuk om een road trip te doen. Hier kan je langs verschillende stranden rijden en sunsets bekijken.

Elke avond is er een ander thema op het resort. Dit zie je terug in het eten en de muziek. We organiseren bijvoorbeeld een Italiaanse avond. Er is dan volop Italiaans eten in alle restaurants op ons resort te vinden. De muziek is ook afgestemd op het Italiaanse thema. We gaan veel bandjes inhuren die de sfeer helemaal top maken.

Het resort is voor alle leeftijden. Echter wel alleen voor stelletjes. Curacao is natuurlijk niet alleen voor stelletjes want er komen veel vrijgezelle toeristen en studenten. De studenten verblijven vooral in studentenhuizen. Dit komt omdat het vaak goedkoper is. Studenten hebben net iets minder te besteden.