Liefde voor je lijf met Detox Plus

Hoi, ik ben Lies Rooiakkers en ik wil graag met jullie mijn avontuur in dit resort delen. Het is een hele bijzondere vakantie voor mij geweest en geniet er dan ook nog iedere dag van. Het bijzondere van mijn vakantie was dat me dit resort niet eens bekend was en mijn man stiekem de reservering voor twee weken had gedaan. We waren echt toe aan een rustige vakantie aan zee omdat we allebei ontzettend veel werk hebben gehad en als het ware lichamelijk als geestelijk overhoop lagen. Ik had een depressie en overgewicht en mijn man zat met gewrichtspijn. Kortom we waren dus echt aan vakantie toe.

Na aangekomen te zijn in dit fantastische resort en alles uitgepakt te hebben zijn we een lange wandeling aan zee gaan maken. Eenmaal terug op de kamer hebben we het menu eens doorgekeken om te kijken wat we zouden gaan eten en wat me opviel was dat onder aan de menukaart stond te lezen “ Liefde Voor Je Lijf Met Detox Plus”. Geen idee wat het was natuurlijk maar door even op mijn smartphone op het internet zoeken wat dat mocht zijn kwam ik op stayhealthy.nl terecht. Hier las ik dat detoxen heel gezond is voor je lichaam en het zelfs af en toe hard nodig is om je lichaam in een optimale conditie te behouden, tevens zag ik dat al die kwaaltjes waar mijn man en ik aan leden product zijn van de gifstoffen die achter blijven in ons lichaam.

We hebben meteen zo´n kuur besteld in het resort en zo konden we de volgende dag al meteen met het detoxen beginnen. De vakantie en de detox-kuur hebben ervoor gezorgd dat ik ook nog eens een paar kilo afgevallen ben vandaar dat deze vakantie zo bijzonder is geweest voor mij. We zijn weer helemaal opgeknapt en fit teruggekomen en hebben nu al de beslissing genomen dit nog een keertje over te gaan doen. Een super vakantie in een super resort!